Sóc la Paula una estudiant del Doble Grau dels Estudis de Mestre d'Educació Primària i Educació Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.
Aquest blog el vaig realitzar per una assignatura de la menció de TIC, però amb els anys em vaig animar per continuar aquest projecte per tal de mostrar les cosetes que realitzo a les escoles que vaig de pràctiques.

Sobre el blog

Em dic Paula Gelabert i sóc alumna de Doble Titulació de Magisteri Infantil i Primària de la Universitat de Girona.

Aquest blog està dirigit als estudiants, familiars i mestres amb alumnes o fills a l'Educació Inicial de Primària.  Totes les aplicacions que he cerco es poden utilitzar amb els alumnes de cicle inicial. Dir que també faig recerca sobre articles i notícies que estan relacionades amb les TIC en l'educació. Espero que a partir d'aquest blog pugeu obtindre nous recursos i nous coneixements. 


Dir que aquest blog el realitzo per a un treball de la universitat:

Treball de curs de l'assignatura "Programes Multimèdia Infantils i Jovenils” de la Menció en TIC del Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Primària i Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. Curs 2014-15. Professora: Josefina Ferrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada