Sóc la Paula una estudiant del Doble Grau dels Estudis de Mestre d'Educació Primària i Educació Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.
Aquest blog el vaig realitzar per una assignatura de la menció de TIC, però amb els anys em vaig animar per continuar aquest projecte per tal de mostrar les cosetes que realitzo a les escoles que vaig de pràctiques.

divendres, 5 de juny del 2015

Pecha Kucha

Avui us parlaré del Pecha Kucha!

El Pecha Kucha és un nou estil de presentacions, el qual consisteix en presentar 20 diapositives en les quals es pot parlar un màxim de 20 segons a cada una d’elles.


Habitualment es presenta el Pecha Kucha i les persones que el presenten van posant la veu durant 20 segons a cada diapositiva. Avui per a la menció de TIC n’hem hagut de presentar un a l’aula, però en comptes de posar la veu en directe, ho vam gravar prèviament.

En el nostre Pecha Kucha hi hem presentat un app anomenada Clipper, la qual és un editor de vídeos i també hem presentat una activitat per a treballar amb els infants a l’aula a partir de l’app.

Aquí us deixo el link del nostre Pecha Kucha, on podreu veure aquest tipus de presentació i on també coneixereu l’app Clipper i evidentment us podreu emportar alguna idea per fer amb els alumnes de cicle inicial.

https://drive.google.com/file/d/0B-gQSyBFb6j6YVZjWjVUeGRDUW8/view

Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada