Sóc la Paula una estudiant del Doble Grau dels Estudis de Mestre d'Educació Primària i Educació Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.
Aquest blog el vaig realitzar per una assignatura de la menció de TIC, però amb els anys em vaig animar per continuar aquest projecte per tal de mostrar les cosetes que realitzo a les escoles que vaig de pràctiques.

dissabte, 6 de juny del 2015

Tangram Mania

En el post d’avui us parlaré de l’app Tangram Mania, és una aplicació de caire gratuït per a dispositius Apple. És molt atractiva pels petitons de la casa, els infants escullen entre un seguit de dibuixos i un cop escollit els donen les peces i han de reconstruir el dibuix escollit.

Amb el Tangram els infants a partir de la percepció visual desenvolupen el sentit espacial. El Tangram Mania és un gran recurs per a treballar varis continguts (orientació espacial, atenció, coordinació visiomotora, memòria visual, etc).

Aquesta aplicació està enfocada pels infants a partir de quatre anys, és perfecte per treballar amb els infants d’educació inicial per tal de després poder incorporar un Tangram més complicat.

Resultado de imagen de tangram mania app

Aquesta aplicació dins de la taxonomia de Bloom la situa a l’apartat de comprendre i també a l’apartat de recordar, ja que l’infant en tot moment ha d’interpretar les diferents peces per tal de poder construir la figura i ha de cercar i identificar les diferents peces que té.

En canvi en el Model SAMR la situo a l’apartat  de millora i concretament al de substitució, ja que la tecnologia lo únic que ha fet a sigut substituir una eina sense cap canvi funcional.

Aquí us deixo el link d'on podeu descarregar l'app:

https://itunes.apple.com/us/app/tangram-mania-free/id514992796?mt=8

Espero que us hagi sigut útil!

2 comentaris:

  1. Paula, m'agrada l'app. Estic d'acord que segons el model de SAMR fa una substitució, ja que el canvi no és funcional. Però realment és molt interessant que un mateix dispositiu (tablet) ens substitueixi tants materials, per exemple que la puguem utilitzar per jugar, en aquest cas al tangram, per fer fotos, per cercar informació, i per moltíssimes més coses gràcies a les apps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí és genial que amb un sol dispositiu els infants puguin tenir tants recursos. Gràcies per seguir el meu blog!

      Elimina